Data:

18/06/2024

Kompani Ushqimore Ne Elbasan Kerkon Te Punesoje Sistemues (M), Paga 45.000 Leke

Paga:
45.000 leke
Adresa:
Elbasan
Numër Kontakti:
069 27 51 730
Orari:
08.00 - 16.00
Përshkrimi:

Kriteret:
✔️Të kene aftesi te mira komunikuese dhe të kenë aftesi për të punuar në grup.
✔️Eksperienca nuk eshte kusht i domosdoshem
✔️Kandidati duhet te kete perfunduar arsimin e mesem

Ofrohet:
✔️Paga 45.000 leke
✔️ Orari me turne 08.00-16.00
✔️E diela pushim

📍 Adresa: Elbasan

Whats app icon