Apliko dhe Punësohu Menjëherë

Qindra vende vakante nga "Agjensia e Punesimit IMP".
Ploteso formularin e meposhtem dhe menjehere do te kontaktoheni nga stafi yne.
Stafi yne ne varesi te plotesimit te formularit do te punoje per gjetjen e punes tuaj sipas kushteve dhe pritshmerive qe ju keni dhe do tju kontaktoje per tju informuar.


Ngarkoni CV tuaj

Kujdes!
Ne rastet kur CV juaj mungon, ju lutem plotesoni fushen me poshte me eksperiencat tuaja me te fundit

Whats app icon