Data:

15/07/2024

Durres Kerkojme Te Punesojme Magazinier, Paga 70 000-90 000 Leke

Paga:
70.000-90.000 Leke
Adresa:
Tirane
Numër Kontakti:
0692751730
Orari:
Full time
Përshkrimi:

Kriteret:
✔️Te kete eksperience te meparshme
✔️Te kete aftesi shume te mira komunikuese
✔️Te krijoje marredhenie te mira me koleget dhe te punoje ne grup

Ofrohet:
✔️Orari i punes me 2 turne
✔️E diela Pushim
✔️ Paga: 70 000-90 000 leke

📍Durres

Whats app icon