Data:

21/05/2024

Ekonomiste, Paga 70.000 ,📍ShkĂ«mbi I KavajĂ«s

Paga:
70000
Adresa:
Tiran
Numër Kontakti:
0692751730
Orari:
08:00-16:00
PĂ«rshkrimi:

Ekonomiste✅

Ofrohet✅
Paga 70.000
Orari 08:00-16:00
E diela pushim
Transporti i siguruar

Kerkohet✅
Te kete eksperience pune
Te dije shume mire programet financiare
Te jete person i pergjegjshem dhe korrekt

📍ShkĂ«mbi i KavajĂ«s
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit +355692751730

Whats app icon