Data:

18/06/2024

Kerkohet Elektricist, Paga 60.000-65.000 Leke Neto, Autostrada Tirane- Durres

Paga:
60.000-65.000 leke
Adresa:
Autostrada Tirane-Durres
Numër Kontakti:
0692751730
Orari:
08.00-16.30
Përshkrimi:

Kriteret:
✔️Te kete eksperience te meparshme
✔️Te dije montimin e kamerave dhe te sistemit te alarmit

Ofrohet:
✔️Orari i punes: 08:00 – 16:30
✔️ Fundjava Pushim.
✔️ Paga: 60 000- 65 000 leke
✔️ Kontrate e rregullt pune sipas Kodit te Punes.
✔️ Transporti i siguruar

📍Autostrada Tirane-Durres

Whats app icon