Data:

15/07/2024

KERKOHET TE PUNESOHET KUJDESTARE PER NJE TE MOSHUAR 12 ORE, PAGA 45.000-50.000 LEKE, QYTET STUDENTI

Paga:
PAGA 45.000-50.000 LEKE
Adresa:
Tirane
Numër Kontakti:
0692751730
Orari:
puna 12 ore
Përshkrimi:

Kushtet:

Te jete person i pergjegjshem dhe korrekt
Preferohet te kete eksperience te meparshme pune

Ofrohet:

Kushte shume te mira pune
12 ore
Paga 45.000-50.000 Leke

Adresa: Qytet Studenti

Na kontaktoni: +355692751730

Whats app icon