Data:

14/07/2024

KERKOHET TE PUNESOHET KUJDESTARE PER NJE TE MOSHUAR 24 ORE, PAGA 50.000-80.000 LEKE, LEZHE

Paga:
PAGA 50.000-80.000 LEKE
Adresa:
Lezhe
Numër Kontakti:
0692751730
Orari:
puna 24 ore
Përshkrimi:

Kushtet:

Te jete person i pergjegjshem dhe korrekt
Preferohet te kete eksperience te meparshme pune

Ofrohet:

Kushte shume te mira pune
Akomodimi dhe ushqimi i perfshire
24 ore

Adresa: Lezhe

Na kontaktoni: +355692751730

Whats app icon