Data:

18/06/2024

KOMPANI E NJOHUR KERKON TE PUNESOJE AGJENT SHITJE, PAGA 45.000 LEKE + %, ADRESA ISH DOGANA AFER QENDRES GLOBE

Paga:
45.000 leke + %
Adresa:
Tirane
Numër Kontakti:
0692751730
Orari:
Orari 08:00-17:00
Përshkrimi:

KUSHTET:

Te kete eksperience te meparshme pune
Te jete person i pergjegjshem dhe korrekt

Ofrohet:

Paga 45.000 Leke + %
Kushte shume te mira pune
Orari 08:00-17:00
E diela pushim

Adresa: ISH DOGANA AFER QENDRES GLOBE

Na kontaktoni: +355692751730

Whats app icon