Data:

15/07/2024

KOMPANI E NJOHUR KERKON TE PUNESOJE SISTEMUESE MAGAZINE, PAGA 40.000 LEKE + BONUSE, KOMBINAT

Paga:
40.000 leke + bonuse
Adresa:
Kombinat
Numër Kontakti:
0692751730
Orari:
Orari 07:45-15:45
Përshkrimi:

Kushtet e punes:

Te jete person i pergjegjshem dhe korrekt
Me/pa eksperience te meparshme pune
Kushte shume te mira pune
Paga 40.000 leke
2 jave pushime gjate vitit
Mosha deri ne 28 vjec
Orari 07:45-15:45

Adresa: Kombinat

Na kontaktoni: +355692751730

Whats app icon