Data:

14/07/2024

KOMPANI FARMACEUTIKE KERKON TE PUNESOJE MEDREP (FEMER), PAGA 50.000-70.000 LEKE + BONUSE, PAZARI I RI

Paga:
PAGA 50.000-70.000 LEKE + BONUSE
Adresa:
Tirane
Numër Kontakti:
0692751730
Orari:
Orari 08:00-17:00
Përshkrimi:

Kushtet:

Te jete person i pergjegjshem dhe korrekt
Preferohet te kete eksperience te meparshme pune

Ofrohet:

Kushte shume te mira pune
Orari 08:00-17:00
Paga 50.000-70.000 + Bonuse

Adresa: Pazari i Ri

Na kontaktoni: +355692751730

Whats app icon