Data:

18/06/2024

Kompani Italiane Ne Tirane Kerkon Te Punesoje Elektricist, Paga 70 000 - 120 000 Leke Neto, Gjuha Italiane B2

Paga:
120.000leke
Adresa:
Bllok, Tirane
Numër Kontakti:
0692751730
Orari:
08.00 - 16.00
Përshkrimi:

Kriteret:
✔️Te jete njohes shume i mire i gjuhes Italiane
✔️Te kete eksperience mbi 2 vjet ne ndertime industriale dhe civile.
✔️Te jete i paisur me çertifikate kualifikimi profesional per elektriçist.
✔️Mosha deri ne 45 vjeç.
✔️Te jete person korrekt dhe i pergjegjshem.

Ofrohet:
✔️Orari 08.00 - 16.00
Paga 70 000 - 120 000 leke neto
✔️Fundjava Pushim
✔️Kushte te mira pune.

📍 Adresa: Tirane, Bllok

Te interesuarit te kontaktojne +355692751730

Whats app icon