Data:

18/06/2024

Kompani Prestigjoze Ne Tirane Kerkon Te Punesoje Elektricist , Paga 60 000 - 90 000 Leke Neto.

Paga:
60,000-90,000 leke
Adresa:
Tirane
Numër Kontakti:
0692751730
Orari:
07.00 - 16.00
Përshkrimi:

Kriteret:
✔️Te kete eksperience mbi 2 vjet ne ndertime industriale dhe civile.
✔️Te jete i paisur me çertifikate kualifikimi profesional per elektriçist.
✔️Mosha deri ne 45 vjeç.
✔️Te jene persona korrekt dhe te pergjegjshem.

Ofrohet:
✔️Puna konstaton ne objekte te ndryshme, terren.
✔️Punohet 07.00 - 16.00
✔️Paga 60 000 - 90 000 leke neto.
✔️Kushte te mira pune.

📍 Adresa: Tirane

Whats app icon