Data:

14/07/2024

MENAXHERE PRODUKTI

Paga:
80.000-100.000
Adresa:
Prane Casa Italia
Numër Kontakti:
+355692751730
Orari:
8.00-16.00
Përshkrimi:

Ofrohet✅
- Paga 80.000-100.000 Leke
- Orari 8.00-16.00
- Fundjava pushim
Kerkohet✅
- Preferohet me eksperience te meparshme ne agjensi
marketingu
- Natyre kreative dhe e shkathet
- Deshire per te punuar
📍Prane Casa Italia
Cel +355692751730

Whats app icon