Data:

18/06/2024

Recepsioniste, Paga: 70000 + Bonuse📍Sheshi Willson

Paga:
70000
Adresa:
Tirane
Numër Kontakti:
+355692751730
Orari:
8 ore
PĂ«rshkrimi:

Recepsioniste ✅

Ofrohet✅
-Paga: 70000 + bonuse
-Kushte shume te mira pune

Kerkohet✅
-Kandidati duhet te jete i shkathet
-Te kete prezence dhe komunikimi te mire
-Te jete njohes i gjuhes angleze
-Puna me turne / por jo kusht (mund te jete dhe turni i pare)

📍Sheshi willson, teg dhe rruga kavajes (Nje nga pikat)
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit +355692751730

Whats app icon