Data:

21/05/2024

Sanitare, Paga: 50 000 Leke📍Prane Tegut

Paga:
50000
Adresa:
Tirane
Numër Kontakti:
0692751730
Orari:
08:30-17:00
PĂ«rshkrimi:

Sanitare✅

Ofrohet✅
Orari: 08:30-17:00
Paga: 50 000 Leke
Transprti i siguruar nga kompania
Kushte shume te mira pune

Kerkohet✅
-Preferohet me eksperience te meparshe pune
-Te jete korrekte dhe e pergjegishme
📍 Prane Tegut, Tirane
Te interesuarit te kontaktojne +355692751730

Whats app icon