Agjensi punësimi IMP

“Zgjidh punën që do dhe duaj punën që bën”

Kategorite e Punesimit

Punetore

42 Njoftime Aktive

Inxhinier Prodhimi

0 Njoftime Aktive

Punetor Prodhimi

0 Njoftime Aktive

Arsim & Ligjor

9 Njoftime Aktive

Sherbim Klienti

64 Njoftime Aktive

Transport

31 Njoftime Aktive

Hotele Bar Restorante

119 Njoftime Aktive

Menaxhim & Marketing

89 Njoftime Aktive

It & Design

7 Njoftime Aktive

Instalime & Mirembajtje

8 Njoftime Aktive

Inxhinieri & Arkitekture

28 Njoftime Aktive

Mjekesi

13 Njoftime Aktive

Njoftime Pune

Me poshte do te gjeni te gjitha njoftimet e punes aktuale

Pse duhet te zgjidhni Agjensinë IMP?

Zgjidhje e menjëhershme për punëdhënësit dhe punëmarrësit

lexues online | 4000 punekerkues aktiv

Për Punëmarrësit?
  • Keni aplikuar në disa vende dhe ende jeni I papunësuar?
  • Dëshironi një punë me të ardhura më të larta?
  • Jeni i pamotivuar në punën aktuale?

Jeni pa eksperiencë dhe keni hasur vështirësi në gjetjen e një pune?

Ejani pranë nesh dhe do të gjeni alternativën më të mirë të mundshme.

Për Punëdhënësit?
  • Jeni ende duke kerkuar per stafin tuaj?
  • Ju duhet një staf profesionistësh dhe stabël?

Kontakto Agjensinë e Punësimit IMP dhe gjeni stafin qe jeni duke kerkuar,
Zgjidhje e menjëhershme.

+64,000

Aplikante

+500

Kompani Bashkepunimi

+15,000

Individe te punesuar

+30,000

Njoftime Punesimi

Aktivite te Tjera

Whats app icon