Kategoria Menaxhim & Marketing

Te Gjitha
Premium

17/06/2024

MENAXHERE RACEPSIONI

MENAXHERE RACEPSIONI

Adresa: Sheshi Willson, Teg Dhe Rruga Kavajes (Nje Nga Pikat)

Kategoria: Menaxher/e

Premium

18/06/2024

MENAXHERE PRODUKTI

MENAXHERE PRODUKTI

Adresa: Prane Casa Italia

Kategoria: Menaxher/e

Whats app icon